[ LIVE ] ZEILEN MET ZEILSCHIP EENDRACHT 7/10

Nog niet helemaal wakker....

Nog niet helemaal wakker....

Nu wel!

Nu wel!

We staan om 8u weer aan dek na een gekke opgesplitste nacht, voor en na de wacht van 12u hebben we 3u geslapen, dus heel uitgerust zijn we niet. St Cruz de Tenerife doemt voor ons op, een flinke stad. 

We duiken het terras op voor de zoveelste cortado largo (van €1,00!) onze favoriet onder de koffies. De zeebenen die we vandaag hebben zijn een ervaring, alles deint en het is balanceren op vaste grond. We gaan op zoek naar een fijne werklocatie met sterke wifi. Na een poging in het restaurant van warenhuis 'El Corte Inglés' belandden we in een waanzinnig mooie bibliotheek. Wel hebben we een mooi uitzicht meegepikt vanaf het dak van het warenhuis.

We zijn goed productief achter het laptoppie. Deze bibliotheek is door één van Eva's favoriete architecten gebouwd. Een paar wijntjes later (van €1,60!) pakken we nog een terrasje waar we een cocktail (van €4,00!) wegslurpen.

Na het diner op de boot gaan we met 18 man de stad op stelten zetten, we liggen op slechts 5 minuten lopen van barren en cafe's. We eindigen in een bar met dansvloer waar allerlei bijzondere types bij elkaar gekomen zijn. We kijken onze ogen uit, gooien de heupen los en ervaren een ware smaaksensatie aan Zweedse shotjes. Om 3u is het mooi geweest en hobbelen we als laatste, samen met de 2 zweden aan boord van ons schip, terug.